NM/NC rallycross

NMK Melhus har gleden av å invitere til 1. runde NM/NC rallycross på Bollandsmoen Motorsportsenter!

NMK Melhus kickstarter som kjent denne sesongen 27.-28. mai med 1. runde i Norgescup rallycross junior, Norgescup rallycross historisk og Norgesmesterskap rallycross supernasjonal. Vi forventer høy fart, stor spenning og MASSE god underholdning når førere i fra hele landet skal måle krefter etter en lang vinter 🤩🏁

Påmeldingen er nå åpen og er å finne på Løp – Påmelding og resultater – NMK MELHUS. VELKOMMEN! 😃

Det er også et stort behov for funksjonærer denne helga, både på indre bane som f.eks. fotmannskap og rescue-crew, og på ytre bane som parkeringsvakter/billettører, miljøvakter, etc. Dette er en ypperlig mulighet til å få med seg løpet «ringside», og samtidig bidra til god flyt under arrangementet.

Ønsker DU å være med på «vårens vakreste eventyr»? Ta kontakt med Anja Moen (tlf. 922 20 464) eller Tore Ovesen (tlf. 984 93 119).

VI MØTES PÅ MOEN! 😃