Om NMK Melhus

NMK Melhus er en klubb for alle, og vi har medlemmer som kjører både på to og fire hjul. Hovedtyngden ligger på bil, men vi ser en økende trend innenfor både MX og snøscooter – noe vi er VELDIG stolte av! Vi har stort fokus på tilhørighet og takhøyde – hos oss skal alle føle seg velkommen.

Hovedfokuset er uansett på barn og unge. Ikke aller passer inn i A4-formen med ball-aktivitet og ski, og vi ønsker å være et tilbud til de som søker fart og spenning. Heller på banen enn på veien!
Vi som driver med bilsport har alltid vært opptatt av å få fram samholdet: selv om man sitter alene på kjøretøyet og det ikke er lagidrett man driver med er det mye latter, glede, samhold og ikke minst samarbeid i depotet mellom heatene. Man kan være så konkurrent man bare vil på banen, men hvis noen har ødelagt en aksling eller en demper, ødelegger ei rute eller mister potta så står det alltid noen klar med en reservedel. Da er man plutselig ikke så konkurrent likevel 😊

Vi ser også viktigheten av å bidra der vi kan med tanke på trafikksikkerhet, og har samarbeid NAV i forbindelse med opplæring på handicap-biler, samt samarbeid med flere lokale kjøreskoler.
Nysgjerrig på oss, hvem vi er og hva vi gjør? Sjekk kalenderen vår for når vi har treninger og annen aktivitet, og stikk innom da vel! 😊