Melhus Banken

Vi er en lokalbank med høy kompetanse og et komplett tilbud som hjelper deg å ta gode valg. Alltid!

Personlig rådgivning, gode løsninger, konkurransedyktige betingelser og enkel hverdagsbank – det er noe av hva vi kan tilby.

Hos oss kan du komme innom for en uformell prat over en kaffekopp. Sammen med en fast rådgiver får du faglige og nyttige råd som du kan stole på. Slik får du det beste utgangspunktet med tanke på å ta riktige valg for deg og din økonomi.

Vi følger deg i alle livets faser. Enten du trenger finansiering, sparing, forsikring eller bare gode råd – har vi produktene og tjenestene du trenger. Det skal være hyggelig å være kunde i MelhusBanken. Derfor møter du de samme personene på telefon som du møter i banken.

Det gjør at vi blir godt kjent med deg og dine behov, og kan gi enda bedre rådgivning